Share |

Päivystävä CIO

Päivystävä CIO -palvelu on kätevä tapa saada apua nopeasti kulloinkin käsillä olevaan ongelmaan, joka voi koskea niin kehittämistä, tietotekniikan hyödyntämistä tai tietohallinnon ja IT-palvelujen johtamista kuin johtamista yleensäkin.

Päivystävä CIO -palvelu toimitetaan Skype for Business -kokouksena tietoturvallisesti internetin yli. Vapaat tapaamisajat näet tapahtumakalenterista, josta voit varata itsellesi sopivan tapaamisajan - tai sitten voit tehdä sen tästä. Päivystävä CIO palaa asiaan Skype-kokouskutsulla.

Päivystävä CIO -palvelun kokoukset ovat luottamuksellisia.

Palvelu on aikaveloitteinen ja maksu on 5 €/min. + alv. Minimiveloitus on 15 minuuttia (75 € + alv).

Minumiveloitusta ei sovelleta IT Forumin ja SME IT Forumin jäsenille. Jos mentorointisopimuksella on kuukausimaksu, sen sisältämä aika käytetään ensin pois ja vasta sitten siirrytään erillisveloitettavaan aikaan.

rm_200_vaihtoehto.jpgPäivystävänä CIO:na toimii tuottavuusaktivisti Reino Myllymäki, joka on toiminut 12 vuotta kestäneen pörssiyhtiön tietohallintojohtajauransa jälkeen kymmenien tietohallintojohtajien mentorina, tietohallintojohtajien yhteistyöryhmien vetäjänä ja tietotekniikan hyödyntämisen johtamisen tutkijana.

Päivystävä CIO -palvelua täydentää myös CxO Academy -kirjasarjan kirjat, kuten Miksi tietojärjestelmäprojekti epäonnistuu?, Onnistunut tietojärjestelmäprojekti, Paras neuvoni johtamiseen ikinä, Hiljainen tieto, innovaatio ja IT, Tietohallinnon organisointi, Karisma, Yhdistysjohtaminen, Selviydy narsistista, Muutosjohtaminen, Yhteinen ymmärrys ja Tehokkuus ensin! sekä henkilöprofilointikirjat Idiootit ympärilläni ja Opas yksilölliseen motivointiin.

Ilmaista apua löytyy myös Reino Myllymäen esityksistä ja webinaareista.

Päivystävä CIO vuokrajohtajana

Henkilöstön vuokraus ei kuulu ydinliiketoimintaamme, mutta asiakkaiden pyynnöstä olemme heitä hyvin palvellaksemme ottaneet palveluvalikoimaamme Päivystävä CIO -vuokrajohtajapalvelun.

Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti johtamisen epäjatkuvuuskohtiin; tilanteisiin, jossa yritykseltä puuttuu syystä tai toisesta väliaikaisesti tietohallintojohtaja tai -päällikkö. Palvelu mitoitetaan aina asiakkaiden tarpeisiin sekä työmäärän että sisällön osalta. Palveluun voidaan liittää tietohallintojohtajan rekrytointiin ja mentorointiin liittyviä lisäpalveluja.

Ota yhteyttä!