Share |

IT Forum

IT_Forum_new.pngIT Forum on vuodesta 1987 toiminut yritysten ja organisaatioiden tietohallintovastuullisten yhteistyöryhmä. IT Forum pyrkii selvittämään mikä on tilanne muissa yrityksissä ja organisaatioissa johtoa kiinnostavissa asioissa, jotka koskevat tietotekniikan hyödyntämistä.

IT Forum mahdollistaa myös jäsenten välisen kokemustenvaihdon yleiskokouksissa, työryhmissä, extranetissä sekä kyselyjen ja suorien kontaktien avulla.

IT-toimittajat on suljettu pois IT Forumista, samoin jäsenyritysten kilpailijat, koska tavoitteena on luoda mahdollisimman avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri kokemustenvaihtolle. Jäsenet sitoutuvat mukaan IT Forumin toimintaan vuosi kerrallaan. Jäseniä on yhtäaikaa 12-20.

IT Forumin päätoimintamuotoja ovat yleis- ja työryhmäkokoukset sekä vuosiseminaari. Ajankohtaisia asioita selvitetään mm. kyselyjen avulla ja jäsenten tukena materiaalipankki internetissä. Jäsenmaksuun sisältyy myös vuosiraportti.

IT Forumin vuosijäsenmaksu on 4370 euroa + alv. Vuosiseminaarista peritään todellisiin kuluihin perustuva pieni maksu. IT Forumin historiaa

SME IT Forum

SME IT Forum perustettiin vuonna 2016 IT Forumin "pikkuveljeksi" pienille ja keskisuurille yrityksille. Se toimii IT Forumin tapaan. Etäosallistuminen kokouksiin on mahdollista, mutta vuosiseminaaria ei ole eikä vuosiraporttia laadita. Alueellisten IT-toimittajien tietohallintoja ei ole suljettu SME IT Forumin ulkopuolelle.

SME IT Forumin vuosijäsenmaksu on 970 euroa + alv.

Foorumien vetäjät

JY_200.jpgrm_200.jpgMolempia IT-foorumeja vetävät tuottavuusaktivisti Reino Myllymäki ja toimitusjohtaja Jari Ylinen Kehityspolut Oy:stä. IT Forumia he ovat vetäneet vuodesta 2010 ja SME IT Forumia alusta asti.